Resultaten

Erg trots zijn wij op wat er in zes weken is bereikt met de Brainstormmarathon. Van een idee tot een event waar iedere Almeerder de kans kreeg om zijn idee voor de Floriade 2022 te delen. Tijdens deze brainstorm bezochten niet alleen Almeerders onze stands; er kwamen zelfs mensen uit Brabant en Gelderland.

Alle opgehaalde ideeën zijn in een rapport, op donderdag 5 februari, aangeboden aan de Floriade-organisatie, in de persoon van wethouder Henk Mulder. Hij vond het evenement, de samenwerking met alle bedrijven en het resultaat waanzinnig en zeer waardevol. Het rapport bevat een verslag en een samenvatting van de ruim 12.000 ideeën die ingevoerd zijn tijdens de Brainstormmarathon. Als bijlage zijn ook alle individuele ideeën in een rapport aangeboden. Vervolgens is het aan de organisatie om vast te stellen of een initiatief, idee of plan, terug te zien zal zijn op de Floriade in 2022. Er zitten parels van ideeën bij!

Enkele conclusies:

  • Maak de Floriade interessant voor kinderen, dan volgen de ouders vanzelf;
  • Zorg op de Floriade voor een mix van rust, cultuur, innovatie, activiteiten, horeca en enthousiasme;
  • Betrek de Almeerder bij de voorbereidingen en enthousiasme volgt .

Alle conclusies lezen, klik dan op de link hieronder. Hier is het rapport beschikbaar evenals alle 12.104 ideeën.

Klik hier voor het rapport met de samenvatting van alle ideeën en het verslag van de Brainstormmarathon.

Klik hier voor het rapport met alle individuele ideeën.

Heeft u interesse in een gedrukt exemplaar? Het rapport is te bestellen door een mail te sturen naar brainstormmarathon@spilter.nl.